HATAY / HASSA - Söğüt Ortaokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yıldönümü  ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle çoşkuyla kutlandı.

Nis

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi tarafından hazırlanıp yürütülmekte olan Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Akreditasyonu Öğrenci Grup Hareketliliği kapsamında 4 ortaokul öğrencimiz ve 2 refakatçi öğretmenimiz 18-24 Mart 2024 tarihinde Avusturya'nın Viyana şehrinde proje faaliyetlerine katıldı.

Nis

7/A sınıfı öğrencilerinden Eren Çoban okul turnuvasının ardından ilçe turnuvasında da birinci olarak bizleri gururlandırmıştır.Başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; şarkılarla, türkülerle  andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun bahçesinde çeşitli alanlarda öğrencilerimizin dinlenmesi amacıyla banklar tahsis edilmiştir.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında okulumuzun iç ve dış mekanları boyandı.