HATAY / HASSA - Söğüt Ortaokulu

Söğüt Ortaokulu

Söğüt Mahallesi Köprübaşı Küme Evler No1 Hassa/ HATAY
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan,ecdadını tanıyan,geçmişinden ders alıp geleceğe yürürken ecdadından güç alan,hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan,üretken,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
08:00 -14:55
Ulaşım
İlçe Merkezine yakın olduğu için genellikle öğretmenlerimiz özel araçları ile okula gelmektedir.
Öğretmen Servisi yoktur.
Okulumuz Hassa ilçesine bağlı Söğüt mahallesi girişinde yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine 80 İlçe Merkezine 6 km uzaklıkta. ilçe merkezine Araba ile 5 dakika sürmektedir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz, seçilen öğrencilerden voleybol ve Futbol turnuvalarına katılmaktadır. Okulumuz 2018-2019 yılında voleybolda ilçe birincisi olmuştur